Menyknapp
Elever sittande på bänk

Öppettider under vecka 28-31

Sommaren är här och det är dags för välförtjänt återhämtning för både elever och personal. Vi vill passa på att önska er en fantastisk sommar fylld med avkoppling och glädje. Det är viktigt att ta vara på denna tid för att ladda batterierna inför höstens spännande utmaningar!

Reception

Under veckorna 28-31, från den 8 juli till den 2 augusti, kommer vår reception vara öppen för besök på måndagar och torsdagar mellan kl. 08:00 och 12:00.
Adress: Kaserngården 1 A, våning 1.

Vi finns även tillgängliga via telefon måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 12:00 på numret 0522-69 60 00, samt via e-post på vuxenutbildningen@uddevalla.se

Antagningsbesked och kursstart

Du som har tackat ja till en yrkesutbildning kommer att få ytterligare information närmare kursstart om uppstart, salar med mera skickat till den mail som du angav i din ansökan.
Här kan du läsa mer om antagningsbesked och kursstart för grundläggande och gymnasiala kurser

Öppet för sen ansökan

Flera av våra kurser och utbildningar har öppet för sen ansökan - sök idag!
Här kan du se vad som har öppet för ansökan
Antagningsbesked för dig som gör en sen ansökan kommer skickas ut tidigast under vecka 32.

Vill du ha hjälp med din ansökan?

Vuxenutbildningens Studie- och yrkesvägledare hjälper dig gärna med ansökan eller om du har frågor om behörighet. Studie- och yrkesvägledarna har semesterstängt den 4 juli till 5 augusti. Här kan du kontakta och boka tid med studie- och yrkesvägledare Länk till annan webbplats.

Trevlig sommar!

Vi ser fram emot att träffa alla nya och befintliga elever igen när höstens studier börjar, fulla av ny energi och motivation🌞